Aantoonbaar beter in kostenbesparingen!

Voor wie?

Het merendeel van onze klanten zijn organisaties met meer dan 100 werknemers, maar uiteraard kunnen ook kleinere werkgevers een verzoek neerleggen bij vdW. Zelfs organisaties waar al eerder onderzoek is uitgevoerd door andere subsidiebureaus kunnen wij van dienst zijn. Immers door onze specialiste kennis en focus op arbeidsongeschiktheid en scholings gerelateerde vraagstukken zijn wij een prima aanvulling op reguliere subsidiebureau’s.

Op deze pagina treft u een aantal sectoren waar we al veel succes hebben geboekt. Zo zijn we inmiddels al meer dan 500 klanten uit verschillende sectoren van dienst geweest.

Bent u de volgende?

Testimonials

“vdW Subsidiedesk ondersteunt bij een goede controle op premiepercentages maar zorgt ook voor een goede beoordeling van UWV beschikkingen en het indienen van scherp onderbouwde bezwaarschriften. Deze aanvulling op onze eigen kennis en inzet heeft al veel geld bespaard. We hebben hiermee meer inzicht en grip  gegeven op de totale WGA administratie en communicatie met het UWV voor alle aangesloten organisaties bij Care & Able.“

Ilse Siebers – Manager HRM Care & Able

Overheid

Binnen deze sector zijn onze diensten ‘PremieControl’ en ‘WGA Beheer’ het meeste populair. Zo zijn wij al veel gemeentes van dienst geweest met deze diensten.

×

Zorg

Ook hier doen de ‘PremieControl’ en ‘WGA Beheer’ het goed. Daarnaast valt er ook veel te halen met de OpleidingsScan, gezien het aantal werknemers dat binnen deze sector wordt opgeleid.

×

Onderwijs

Ook in het onderwijs behoren ‘PremieControl’ en ‘WGA Beheer’ tot de diensten die relatief het meest terug verdienen.

×

SW Bedrijven

Het succesverhaal in dit segment is de WVA-Startkwalificatie, onderdeel van de OpleidingsScan. Zo zijn we al bijna 50% van alle SW bedrijven van dienst geweest.

×

Profit

Wegens de diversiteit van dit segment is het lastig om te zeggen welke diensten het het beste doen. Wel kunnen we zeggen dat we in dit segment al veel klanten van dienst zijn geweest!

 

×

Overige

Bedrijven en organisaties die niet in bovenstaande segmenten terug komen kunnen wij toch ook van dienst zijn.

×

Privacyverklaring | © 2021 vdW Subsidiedesk